Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Turism dentar – Vrei sa economisesti 70% din bugetul alocat?

Turism dentar

 Programul turism dentar in 7 pasi – Dental Hospital Romania

1. Contactati clinica

Puteti sa ne contactati prin telefon: +40722.604.944 sau  e-mail: [email protected]

2. Calcul estimativ

Va rugam sa transmiteti o radiografie panoramica impreuna cu asteptarile dumneavoastra legate de planul de tratament. Aici puteti accesa formularul pentru trimiterea radiografiei.

Veti primi propunerea privind planul de tratament pentru perioada de turism dentar, pretul acestuia si estimarea perioadei de tratament.
Asteptam acordul dumneavoastra si stabilirea programarii.

3. Cazarea dumneavoastra in perioada de programului de turism dentar

Dental Hospital Romania dispune de spatii de cazare proprii sau poate facilita cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele foarte apropiate de clinica, la preturi preferentiale.

4. Bun venit in Bucuresti

Transferul aeroport-clinica-aeroport este asigurat fara costuri suplimentare. Veti fi asteptati de un reprezentant Dental Hospital Romania la aeroport pentru a va conduce la clinica.

Aveti acum ocazia sa revedeti Bucurestiul, un oras altfel decat vi-l amintit, putand fi vizitate atat obiective culturale (muzee, palate, Casa Poporului) cat si puncte de agrement si distractie ( Centrul istoric al Bucurestiului, mall-uri, parcuri)

5. Tratamente

– sub deviza “nu existe problema stomatologica sa nu o putem rezolva”, planul dumneavoastra de tratament va fi pus in aplicare de medici specialisti ce dispun de cele mai bune echipamente si facilitati medicale existente pe plan mondial.

– veti gasi la clinica stomatologica Dental Hospital Romania cele mai rapide si revolutionare proceduri si tehnici de interventie si astfel timpul dumneavoastra petrecut in clinica va fi extrem de mic.

6. Asiguram garantia lucrarilor noastre

– tratamentele noastre sunt asigurate de garantia bunei executii, toate materialele sunt avizate in UE iar implantele dispun de  provenienta si pasaport implantar.

7. La finalul vacantei dumneavoastra veti avea un zambet perfect!

 

 

TURISMUL DENTAR – o realitate in stomatologia moderna

Dr. Delisa Radu

 România este prin excelență o țară capabilă să artaga atenția oricarui turist din foarte multe puncte de vedere. Cu o istorie seculara, cu o natura deosebita, pe alocuri neatinsă, care se vede nu doar în nenumăratele ei peisaje, porturi populare sau obiceiuri traditionale pastrate cu sfintenie, ci și în zâmbetele oamenilor. De foarte multa vreme, ceteteni ai altor tari obișnuisc să ne viziteze tara pentru a se bucura de toate acestea, dar în prezent suntem martorii unei forme diferite de turism – turismul dentar. Dincolo de natură și frumusețea naturala pe care o are România, se pare că cel mai nou punct de atracție îl reprezintă clinicile stomatologice.

Ce este turismul dentar?

La nivel mondial turismul dentar este practicat la scară largă și asta pentru că multe țări aflate în plin proces de dezvoltare oferă servicii stomatologice la un nivel deosebit de ridicat. Printre cele mai cunoscute forme de turism se numără migrarea cetățenilor americani în Mexic, sau a celor australieni în zona Asiei de sud-est. Dar nici bătrânul continent nu este mai prejos. Astfel, numerosi cetățeni din vestul Europei aleg tratamente stomatologice complexe în clinicile din centrul sau estul continentului. Turismul dentar este practic o formă de turism care prezinta avantajele imbinarii rezolvarii problemelor stomatologice cu vizitarea principalelor atractii turistice ale unei tari. In ultima perioada, turismul dentar a suferit cateva schimbari. Astfel, deși până acum am fost vizitați în mod special de români stabiliți în afara țării, observăm în ultima perioadă o creștere a numărului de cetățeni străini care ne vizitează în mod special din Spania, Italia, Franța, Elveția, Marea Britanie.

Mai ieftin nu înseamnă mai slab calitativ

O întrebare frecvent adresată este următoarea: de ce sunt tratamentele mai ieftine? Nu cumva există materiale de o calitate mult mai slabă? Răspunsul este clar NU! Realitatea este că tratamentele stomatologice sunt mult mai scumpe în țările dezvoltate datorită nivelului de trai mult mai ridicat și datorită costurilor foarte mari de școlarizare în stomatologie (universitare sau post-universitare).

 

Calitatea serviciilor stomatologice în România

În țara noastră, calitatea serviciilor stomatologice este una foarte bună. În primul rând, școala românească de medicină dentara a reușit de-a lungul timpului să își mențină standardele ridicate în ceea ce privește pregătirea studenților. În al doilea rând, o mulțime de clinici stomatologice, mai ales din București au investit în aparatură medicală de ultimă generație, punând la dispoziția pacienților cele mai noi, neinvazive și adecvate metode de tratament. În al treilea rând, materialele folosite sunt aceleași cu cele din vest, de la firmele producătoare de implante dentare și până la materialele de obturație.

Dental Hospital România

La Dental Hospital România ne mândrim cu reușita de a crea un program de turism dentar foarte atractiv și foarte bine pus la punct. În cazul pacienților străini care ne-au vizitat, cele mai frecvente tratamente solicitate au fost cele de implantologie, endodonție (tratamente de canal) și estetică dentară (albiri dentare, obturații fizionomice, fațete dentare, coroane dentare fizionomice, punți etc).

Celor care intenționează să ne viziteze de acum înainte ii putem asigura ca vor beneficia de urmatoarele avantaje:

  • o echipă de medici pasionați, dedicați și motivați să rezolve cele mai dificile cazuri
  • medici stomatologi specialiști în toate ramurile medicinei dentare
  • standarde europene de tratament
  • protocoale moderne de lucru și tehnologie de ultimă generație
  • aparatură modernă de imagistică medicală
  • o echipă de tehnicieni dentari aflați permanent în clinică (ceea ce asigură un timp minim pentru tratamentele protetice)
  • experiență de peste 7 ani în tratamentele fast&fixed (dinți ficși în aceiași zi)

În concluzie, trebuie subliniat că pe noi ne recomandă în primul rând grija față de pacient. Elaborarea unor planuri de tratament special adaptate fiecărei nevoi și abordarea interdisciplinară a cazurilor se văd în zâmbetul larg de pe buzele tuturor celor care au părăsit clinica noastră. De aceea vă așteptăm cu entuziasm și cu dorința de a vă ajuta să vă recăpătați zâmbetul și încrederea!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare
online
programare
În urma consultului stomatologic este posibil să vă recomandăm proceduri de chirurgie dentara. Vom fi alături de dumneavoastră pe toată durata procesului!Servicii stomatologice30