Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide

Estetică Facială

La ora actuală, estetica facială reprezintă o specializare de graniță între cerințele societății actuale, cu privire la fizionomie, și indicațiile terapeutice ale unor remodelări sau corecții anatomice. Aspectul facial reprezintă expresia și oglindirea emoțiilor interioare și are particularități individuale distincte. Pentru fiecare individ, detaliile fizionomice particulare reprezintă expresia farmecului personal. Odată cu vârstă, ridurile de expresie se accentuează, iar tegumentul facial devine tern, pierzându-și elasticitatea și fermitatea. Din fericire, astăzi există proceduri de estetică facială care pot corecta micile imperfecțiuni cauzate trecerii anilor.

La Dental Hospital România, puteți șterge urmele trecerii anilor de pe fața dumneavoastră și vă puteți redobândi prospețimea și aspectul natural cu ajutorul medicilor specialiști în chirurgie plastică și chirurgie estetică ai echipei noastre. În clinica noastră, cu ajutorul profesionalismului medicilor esteticieni, dar și a tehnologiei de ultimă generație, vă puteți redobândi aspectul facial natural și încrederea în sine. De asemenea, substanțele folosite pentru procedeele de injectare sunt sigure, eficiente și nu prezintă niciun risc de a dezvolta iritații sau reacții alergice locale.

Pentru o evaluare completă și competentă, vă puteți programa cu încredere la unul dintre medicii esteticieni specialiști ai clinicii Dental Hospital România. Astfel veți putea primi consilierea adecvată dorințelor și nevoilor dumneavoastră, precum și un plan intervențional personalizat. Odată cu redobândirea unui aspect facial vizibil întinerit, chirurgia estetică contribuie și la creșterea încrederii și a stimei de sine, conducând astfel la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Beneficii

corectarea unor asimetrii sau a unor defecte morfologice
ameliorarea unor leziuni cicatriceale
reconturare facială și redarea fermității pielii
ameliorarea semnelor îmbătrânirii
costuri avantajoase

Procedee

augmentarea buzelor cu acid hialuronic
tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică
tratamentul ridurilor de expresie cu acid hialuronic
rejuvenare facială prin tehnica PRP („tehnica vampir”)
îndepărtarea leziunilor pigmentare (petelor maronii tegumentare, pete solare)
tratamentul cearcănelor
chirurgia pleoapelor (blefaroplastie)
procedee de lifting facial
tratamente cu laser

Intrebari frecvente

Procedeele de estetică facială sunt dureroase?

Cele minime nu prezintă riscul apariției senzației dureroase. Iar în cazul celor mai complexe, se aplică o anestezie locală, tocmai pentru a evita acest lucru.

Substanțele folosite sunt toxice?

Pentru procedeele de injectare se folosesc doar substanțe sigure, care nu prezintă riscul de a genera reacții alergice sau iritații.

De ce am nevoie de asemenea proceduri?

Estetica facială se adresează persoanelor care doresc să reîntinerească și să scape de urmele lăsate de trecerea anilor. Este recomandată celor care doresc să își recapete încrederea în sine și să se simtă bine în propria piele.