Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Albire dentara

Albire dentara

Albire dentara ? Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și atrăgător. Acest lucru se poate obține atât prin îngrijirea danturii, cât și prin efectuarea unor tratamente estetice, cum ar fi albirea dentară.

Albirea dentară se adresează tuturor persoanelor ce își doresc un  zâmbet alb și strălucitor cu o valoare estetică superioară.

De multe ori se apelează la soluții de albire realizate la domiciliu, cu ajutorul pastelor de dinți pentru albire, a apei de gură, a gelurilor de albire pentru acasă sau a benzilor de albire. Aceste soluții pot avea un efect de albire dar cu un număr de nuanțe mai scăzut față de tehnicile profesionale și cu riscul aparițiilor complicațiilor datorită utilizării necorespunzătoare.
Acel zâmbet Hollywoodian pote fi obținut cu ajutorul tehnicilor profesionale de albire dentară.

Tehnicile profesionale de albire dentară se realizează cu ajutorul lampii cu plasmă (lampa Zoom) sau a laserului ce activează gelul de albire pe bază de protoxid de hidrogen.

Aceste tehnici oferă un efect rapid, în doar 45 de minute se ajunge la nuanța dorită, pacientul este asistat pe tot parcursul tratamentului de albire de către medic și asistent.

Rezultatul obținut se menține pe o perioadă de 2 ani, iar dacă pacientul are o atenție mai mare asupra alimentației (evită alimentele colorate: sfeclă roșie, morcov crud, cafea, vin roșu și fumatul), acest efect se poate menține până la 3 ani.

Riscurile asociate albirii dentare sunt minime, cel mai frecvent efect secundar întâlnit este creșterea sensibilității dentare. Această sensibilitate este superficială și dispare odată cu încheierea tratamentului.

Albirea dentară profesională este contraindicată în cazul femeilor însărcinate sau a celor ce alăptează, persoanelor cu gingii și dinți sensibili, persoanelor cu alergie la peroxid, a celor cu carii dentare și smalț erodat.

Clinica noastră este dotată cu cele mai noi aparate utilizate în vederea efectuării tehnicilor de albire profesională, dintre care: Lampa ZOOM și laserul LITEMEDICS asigurând un tratament de albire cu efecte imediate și de durată.

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare
online
programare
În urma consultului stomatologic este posibil să vă recomandăm proceduri de chirurgie dentara. Vom fi alături de dumneavoastră pe toată durata procesului!Servicii stomatologice30