Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Dental Hospital Romania cea mai mare clinica stomatologica

Dental Hospital Romania este cea mai mare clinica stomatologica din Romania cu un nr de 25  cabinete de stomatologie bloc operator cu sali de operatii care respecta toate normele europene laborator de tehnica dentara sali de imagistica dotate cu computer tomograf rezerve preoperatorii dar si postoperatorii;

Dental Hospital Romania

Dental Hospital Romania este cea mai mare clinica stomatologica din Romania  si prima clinica stomatologica “concept spital”. Adica este prima clinica stomatologica ce ofera servicii integrate de medicina dentara. Sunteti astfel scutiti de a mai efectua drumuri in alte clinici sau locatii pentru unele analize  sau interventii. TIMPUL DUMNEAVOASTRA CONTEAZA si de aceea vei gasi aici toate serviciile stomatologice si toti specialistii de care ai nevoie INTR-UN SINGUR LOC.

 DENTAL HOSPITAL ROMANIA  va  pune la dispozitie

DENTAL HOSPITAL ROMANIA  este printre putinele clinici stomatologice europene care efectueaza chirurgia si implantologia orala in bloc operator, oferind astfel pacientilor, garantia si siguranta actului medical.

In cadrul interventiilor complexe  veti fi asistat de un medic specialist in anestezie si terapie intensiva iar recuperarea postoperatorie este efectuata intr-o rezerva ce dispune de toate facilitatile specifice ( paturi medicale, prize de oxigen, defibrilator, etc ).

Cele 25 de cabinete de medicina dentara ale Dental Hospital Romania stau la dispozitia pacientilor fiind dotate cu aparatura ultraperformanta, iar aerul din acestea este in permanenta sterilizat cu lampi bactericide de ultima generatie.

La Dental Hospital Romania insotitorii pacientilor pot urmari actul chirurgical din sala de conferinte a clinicii, aceasta fiind dotata cu un sistem special de transmisie live a intervetiilor efectuate in sala de operatii.

Laboratorul nostru dentar aflat in incinta clinicii ofera pacientilor posibilitatea de a primi lucrarile protetice dorite in cel mai scurt timp posibil.

Conceptia salilor de asteptare este de tip neo-romanesc, oferind pacientilor  un confort deosebit si relaxant. Muzica ambientala oferita de sistemul de sonorizare proiectat special pentru Dental Hospital Romania asigura o destindere deosebita pacientilor . Nici copii nu au fost uitati, acestia beneficiind de locuri de joaca atat in interiorul clinicii cat si in curtea exterioara.

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare
online
programare