Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Noutati

Clinica stomatologica DENTAL HOSPITAL ROMANIA

18 decembrie 2017 | Nici un comentariu

DENTAL HOSPITAL ROMANIA   ofera servicii stomatologice de cel mai inalt nivel inca din 2007 cand incepea sa prinda contur LIVIA DENT.Experienta profesionala de peste 15 ani, tehnologia si aparatura  utilizata precum si personalul specializat, formeaza la DHR standardul de aur in stomatologie.

Bucurestiul este recunoscut ca si capitala a turismului dentar in Romania, nu doar pentru ca aici poti beneficia de  servicii dentare ireprosabile, dar si  pentru ca pretul este unul accesibil , in comparatie cu alte tari europene sau de pe continentul nord american.

La DHR standardele calitatii serviciilor stomatologice oferite se ridica la nivelul asteptarilor oricarui cetatean european, ba chiar mai mult.

DHR este primul spital de stomatologie privat din Romania, fiind  situat in Bucuresti, in sectorul 3, Strada Racari nr.5. Locatia este usor accesibila, spitalul fiind  foarte aproape de statiile de metrou Dristor 1 Dristor 2, precum si de numeroase alte mijloace de transport in comun.

DHR reuneste sub acelasi acoperis toate ramurile stomatologiei, aici pacientii putand beneficia de experienta si profesionalismul unor medici specialisti in :

  1. Chirurgie oro-maxilo-faciala
  2. Chirurgie dento-alveolara
  3. Implantologie avansata
  4. Estetica dentara
  5. Parodontologie
  6. Endodontie sub microscop
  7. Protetica dentara
  8. Ortodontie
  9. Pedodontie
  10. Stomatologie generala

Clinica beneficiaza de un centru modern de imagistica si radiologie dentara propriu,  in care se pot efectua radiografii dentare digitale, radiografii panoramice sau  computer tomograf.

Lucrarile protetice sunt realizate intr-un mod eficient, si intr-un timp de desfasurare mai scurt, datorita faptului ca laboratorul de tehnica dentara este situat chiar  in incinta spitalului.

Pacientii beneficiaza de restaurari dentare sau cu sprijin implanter, realizate prin Frezare CAD CAM. Aceasta tehnologie de realizare a lucrarilor dentare este extrem de precisa, fiind net superioare celor realizate prin tenhnicile clasice. Astfel, in laboratorul de tehnica dentara sunt realizate punti si coroane dentare de o calitate net superioara si foarte fiabile. Pe langa acestea, in clinica DHR pacientii beneficiaza de toata gama de lucrari dentare fixe si mobile punti si coroane dentare total fizionomice ceranice pe suport de zirconiu sau aliaje pe baza de crom nichel, proteze mobile plexibile, proteze scheletate.

Fiecare cabinet are o destinatie precisa, fiind utilizat strict pentru o specialitate anume. Cabinetele sunt amenajate astfel incat sa asigure comfortul necesar desfasurarii tratamentelor stomatologice intr un mediu relaxant si agreabil pentru pacient. Astfel, sunt reduse la minim disconfortul si anxietatea pacientilor, iar acestia revin la DHR relaxati ori de cate ori este necesar.

Interventiile chirurgicale laborioase se desfasoara in cadrul unei Sali de operatii care este dotata dupa cele mai stricte standarde. Dupa terminarea acestora, pacientii beneficiaza de cele mai bune servicii postoperatorii, fiind transferati dupa interventiile chirurgicale in saloanele special destinate statusului post-chirurgical.

Orice interventie de chirurgie oro-maxilo-faciala si implantara complexa se ralizeaza cu sedare constienta realizata de un medic specialist in anesteziologie si terapie intensiva.

Scopul tururor Medicilor dentisti ce isi desfasoara activitatea in cadrul DHR este acela de a oferii fiecarui pacient tratamentul de care are nevoie, la standardele cele mai inalte.Fiecare pacient se bucura de un tratament personalizat in functie de problemele dentare pe care le are, echipa medicala avand grija ca metodele
Terapeutice sa fie cele adecvate dar si actuale in stomatologia moderna, practicata astazi.
Pacientii sunt intampinati intr-un mediu placut si comfortabil care are rolul de a scadea starea de discomfort si de anxietate, care pot insoti vizita la medicul dentist.Pacientului i se ofera atentia necesara pentru a se simti in siguranta alaturi de cei mai buni specialisti.
Fiecare specialist se afla intr-o continua dezvoltare dedicandu-se si educatiei medicale continue, pentru a tine pasul cu noutatile si practicile medicinii dentare moderne, scopul acestor cursuri si specializari fiind mentinerea calitatii serviciilor medicale oferite, si pentru a intampina cele mai exigente dorinte ale pacientilor nostri.
De la controale de rutina, la medicina dentara dedicata exclusiv copiilor, estetica dentara, protetica, managementul urgentelor dentare, implantologie avansata si chirurgie oro-maxilo-faciala, suntem aici pentru dumneavoastra si dantura dumneavoastra.

Dhr s-a infiintat din dorinta de a ajuta pacientii de a obtine zambete frumoase, armonioase si sanatoase si de asemenea pentru a creste noi generatii, care sunt educate in ceea ce priveste sanatatea orala si imbunatatirea calitatii vietii, odata cu mentinerea sanatatii oro-dentare.
Echipa DHR va oferi de fiecare data tratamente stomatologice de inalta calitate tuturor pacientilor iar acest lucru devine posibil prin crearea si mentinerea unui mediu calduros, prietenos si prielnic acordarii ajutorului medical stomatologic.
Ne tratam pacientii cu grija, empatie, intelegere, onestitate si bineinteles intr-o maniera intotdeauna profesionala, mentinand cele mai inalte standarde etice, personale si profesionale posibile.
Printr-un sistem constructiv de reviw-uri si feedback-uri ne reevaluam continuu performantele colective si individuale pentru a putea oferi pacientilor accesul la cele mai bune servicii stomatologice posibile.
Intampinam in cadrul DHR orice pacient cu probleme dentare: de la adulti,copii pana la bunici, de fapt intreaga familie care isi doreste pur simplu sa primeasca cel
Mau bun tratament dentar pentru ei si pentru cei apropiati.

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare
online
programare