Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide

Cazuri Fast & Fixed

Dental Hospital Romania

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 58
05 Sep 2016

Pacientul în vârstă de 67 de ani prezenta, la arcada superioară, resturi dentare irecuperabile. Din cauza faptului că resorbția osoasă era una accentuată, pacientului i s-a aplicat sistemul Fast & Fixed superior.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Inferior 57
05 Sep 2016

Pacienta prezenta, la arcada inferioară, o lucrare veche cu mobilitate accentuată. S-a aplicat sistemul Fast & Fixed inferior, inserându-se 4 implanturi. În două ore, pacientul a primit și lucrare provizorie fixă.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Inferior 56
05 Sep 2016

Pacientul în vârstă de 56 de ani, prezenta boală paradontală avansată, dinții având mobilitate accentuantă. Sub anestezie locală și generală, s-au extras dinții, s-a dezinfectat și curățat osul și s-au inserat implanturi. În câteva ore a fost confecționată lucrarea provizorie fixă.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 55
30 Aug 2016

Pacienta în vârstă de 45 de ani, s-a prezentat în clinica stomatologică cu trei resturi irecuperabile. S-au inserat 6 implanturi sub anestezie locală și generală, iar în două ore pacienta a primit dinți ficși.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 54
04 Mar 2016

Pacienta în vârstă de 38 de ani s-a prezentat la clinica noastră cu resturi radiculare irecuperabile la maxilarul superior și lucrări vechi la mandibulă. La maxilar s-au inserat 6 implanturi Blue Sky și s-a fixat lucrarea provizorie. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. Durata intervenției a fost de două ore și jumătate.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 53
01 Mar 2016

Pacienta în vârstă de 66 de ani s-a prezentat cu edentație totală maxilară, fiind purtătoarea unei proteze dentare mobile de 5 ani. La mandibulă, pacienta prezenta o lucrare veche cu mobilitate de grad 2. S-au aplicat 6 implanturi la maxilarul superior și 4 implanturi la mandibulă. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 52
26 Feb 2016

Pacienta în vârstă de 47 de ani s-a prezentat cu o lucrare veche, dinții stâlpi prezentând mobilitate. S-a optat pentru sistemul Fast & Fixed maxilar cu 6 implanturi. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 51
26 Feb 2016

Pacientul în vârstă de 48 de ani s-a prezentat cu 4 resturi radiculare. Pacientul a optat pentru sistemul Fast & Fixed la maxilar, cu 6 implanturi. Intervenția s-a efectuat su sedare intravenoasă și anestezie locală. În numai două ore s-a confecționat și lucrarea fixă provizorie.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 50
23 Feb 2016

Pacientul în vârstă de 42 de ani, s-a prezent cu aproape toți dinții pierduți din cauza bolii parodontale. Pacientul a beneficiat de sistemul Fast & Fixed la maxilar, cu 6 implanturi. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 49
18 Feb 2016

Acest caz are o poveste specială. Pacienta în vârstă de 47 de ani era purtătoarea unei proteze mobile inferioare de 5 ani, care cauzase o resorbție severă a osului alveolar inferior, fiind imposibil de purtat. Așezarea haotică a protezei în timpul masticației cauzează apariția unei formațiuni tumorale epitelio-conjunctive, de origine traumatică. Pacienta a beneficiat de sistemul Fast & Fixed, cu 4 implanturi la mandibulă. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 48
17 Feb 2016

Pacienta în vârstă de 47 de ani prezenta, la maxilarul superior, o lucrare veche care mai era susținută pe cei doi incisivi centrali, care prezentau mobilitate grad 2. În zona laterală mai avea 4 resturi radiculare irecuperabile. Pacienta a beneficiat de sistemul Fast & Fixed superior, sub sedare intravenoasă s-au inserat 6 implanturi la maxilar și în două ore s-a fixat și lucrarea provizorie.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 47
17 Feb 2016

Pacientul în vârstă de 46 de ani s-a prezentat cu boală parodontală generalizată. Dinții prezentau mobilitate grad 2 și 3. S-au extras toți dinții, s-a curățat osul mecanic și s-a sterilizat cu ajutorul laserului, eradicându-se, în acest mod, boala parodontală. În aceeași intervenție s-au inserat 6 implanturi la maxilar și 4 implanturi la mandibulă, cu ajutorul sistemului Fast & Fixed. În numai 3 ore, pacientul a primit o dantură fixă atât la maxilar, cât și la mandibulă. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. Durata intervenției a fost de 4 ore.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 46
17 Feb 2016

Pacientul în vârstă de 50 de ani s-a prezentat cu boală parodontală avansată generalizată, iar dinții prezentau mobilitate grad 2 și 3. Pacientul a beneficiat de sistemul Fast & Fixed maxilar și mandibular în aceeași ședință. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. În aceeași zi s-au confecționat și lucrările provizorii.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 45
17 Feb 2016

Pacienta în vârstă de 58 de ani s-a prezentat cu boală parodontală avansată și cu distrucție osoasă severă, a beneficiat de sistemul Fast & Fixed la maxilar, cu 6 implanturi. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. Lucrarea s-a confecționat în două ore.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 44
04 Feb 2016

Fast & Fixed inferior. Pacientul în vârstă de 51 de ani s-a prezentat cu o lucrare veche, mobilă pe trei dinți stâlpi. S-a efectuat reabilitarea orală mandibulară cu sistemul Fast & Fixed. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. Durata intervenției a fost de două ore.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 43
22 Jan 2016

Pacientul în vârstă de 45 de ani s-a prezentat cu resturi radiculare irecuperabile și distrucție osoasă severă, cauzată de infecții cronice ale rădăcinilor dentare. Pacientul a beneficiat de sistemul Fast & Fixed, cu 6 implanturi Blue sky la maxilar. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. În 3 ore s-a confecționat și lucrarea provizorie.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 42
22 Jan 2016

Pacientul în vârstă de 47 de ani s-a prezentat cu dinți irecuperabili, afectați de boala parodontală. Pacientul a beneficiat de sistemul Fast & Fixed, cu 6 implanturi la maxilar. Intervenția s-a efectuat cu sedare generală și anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 41
20 Jan 2016

Pacientul în vârstă de 42 de ani a optat pentru sistemul Fast & Fixed superior, în care s-au folosit 6 implanturi Blue Sky. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. În 3 ore s-a confecționat și lucrarea provizorie fixă.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 40
09 Nov 2015

Pacienta în vârstă de 58 de ani, diagnosticată cu parodontopatie avansată, prezenta dinți mobilitate de grad 2 și 3. Pacienta a optat pentru sistemul Fast & Fixed inferior, în care s-au folosit 6 implanturi Blue Sky. Intervenția s-a efectuat cu sedare intravenoasă și anestezie locală. În 3 ore s-a confecționat și lucrarea provizorie fixă.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed 39
09 Nov 2015

Pacientul în vârstă de 61 de ani prezenta dinți cu mobilitate grad 2, implicați în infecții osoase grave. În aceeași ședință s-a efectuat extracția dinților, chiuretajul mecanic al osului, sterilizarea acestuia cu laserul, inserarea a 6 implanturi după tehnica Fast & Fixed și confecționarea lucrării provizorii. Intervenția a fost efectuată cu anestezie locală și sedare intravenoasă.

programeaza-te online acum

contacteaza-ne

Str. Răcari, Nr. 5, sector 3, București

0733 04 58 55
0721 02 18 55

[email protected]
www.facebook.com/DentalHospitalRomania

PROGRAMEAZA O
CONSULTATIE TELEONIC