Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide

Cazuri Fast & Fixed

Dental Hospital Romania

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz fast & fixed inferior 77
30 Jan 2018

Pacient în vârstă de 72 ani prezenta, la nivelul arcadei superioare, resturi irecuperabile. Dorința acestuia a fost de a-și reface dantura cu ajutorul implanturilor dentare. Ne-am folosit sistemul Fast & Fixed, cu ajutorul căruia pacientul a obținut dinții ficși pe care și-i dorea.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz fast & fixed inferior 76
30 Jan 2018

Pacienta de 63 ani s-a prezentat la Dental Hospital România cu dorința de a scăpa de inconvenientele protezei dentare inferioare. Acest lucru s-a putut realiza cu ajutorul sistemul Fast & Fixed Inferior, intervenția realizându-se cu sedare intravenoasă, ce a durat mai puțin de 30 de minute. În doar 3 ore s-a confecționat și lucrarea provizorie, care s-a fixat cu ajutorul bonturilor protetice peste implanturi. În mai puțin de 8 ore, pacienta s-a putut bucura din nou de o dantură fixă și și-a recăpatat atât funcția masticatoare, dar și cea estetică.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Inferior 75
23 Jan 2018

Pacienta în vârstă de 63 de ani s-a prezentat la Dental Hospital România având câteva implanturi fracturate, cauzate de o lucrare protetică supradimensionată. S-au îndepărtat implanturile fracturate și s-a inserat sistemul Fast & Fixed Inferior.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 74
23 Jan 2018

Pacientul în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la Dental Hospital România solicitând refacerea rapidă a danturii, cu ajutorul implanturilor dentare. Deoarece prezenta atât la maxilar, cât și la mandibulă resturi dentare irecuperabile, care au dezvoltat infecții și au dus la pierderea osoasă, pacientului i s-a recomandat o reabilitare cu ajutorul sistemului Fast & Fixed, la ambele arcade dentare. Astfel, în mai puțin de 8 ore, pacientul s-a bucurat de o dantură fixă și o refacere completă a zâmbetului.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 73
28 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 37 ani s-a prezentat la clinica noastră cu dinții afectați pe ambele arcade. După mai puțin de 6 ore, pacientul a plecat foarte mulțumit de noii lui dinți albi și estetici.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 72
28 Sep 2017

Pacienta în vârstă de 54 ani s-a prezentat cu edentație subtotală la nivelul arcadei superioare. După aplicarea sistemului Fast & Fixed, pacienta a beneficiat de refacerea rapidă a danturii. Intervenția s-a realizat cu sedare intravenoasă și în câteva ore pacienta a plecat cu zâmbetul refăcut.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 71
28 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 50 ani s-a prezentat la spitalul de stomatologie Dental Hospital România cu resturi radiculare irecuperabile. După operația de Fast & Fixed, de aproximativ 50 de minute, la arcada superioară, pacientul a plecat cu dinții refăcuți complet.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 70
02 Sep 2017

Pacienta în vârstă de 64 de ani s-a prezentat la Dental Hospital România pentru refacerea danturii. Pacienta prezenta, la arcada superioară, câteva resturi dentare irecuperabile, iar pierderea osoasă era una semnificativă, deoarece în zona posterioară a gurii își pierduse, cu mult timp înainte, dinții. Sinusurile erau coborâte, iar inserarea implanturilor clasice în această zonă erau imposibil de realizat fără augmentări osoase și sinus lifting. Pacientei i s-a propus sistemul Fast & Fixed, s-au inserat 6 implanturi și pacienta a obținut refacerea totală a danturii în câteva ore. Intervenția de Fast & Fixed superior s-a realizat sub anestezie locală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 69
02 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 41 de ani s-a prezentat la Dental Hospital România cu o lucrare care se mobiliza cu ușurință. După îndepărtarea acestei lucrări, rădăcinile restante erau irecuperabile. La arcada inferioară, dinții implicați într-o lucrare fixă erau grav afectați de boala parodontală. Tratament într-o singură zi: dinți ficși. S-au îndepărtat dinții irecuperabili și s-au folosit terapii complexe de asanare a cavității bucale. La arcada superioară s-a aplicat sistemul Fast & Fixed superior Bredent, 6 implanturi și o lucrare provizorie imediată, iar la arcada inferioară s-a aplicat sistemul Fast & Fixed inferior Bredent și s-a confecționat în câteva ore lucrarea protetică fixă.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 68
02 Sep 2017

Pacienta în vârstă de 37 de ani, diagnosticată cu boală parodontală din cauza căreia a pierdut un număr semnificativ de dinți, a beneficiat de refacerea rapidă a danturii, cu ajutorul Fast & Fixed superior și a câtorva implanturi cu încărcare imediată la mandibular. Intervenția de inserare a sistemului Fast & Fixed a durat aproximativ două ore. Pacienta nu a simțit niciun fel de durere, fiind sedată și anesteziată local. În mai puțin de 8 ore, pacienta s-a bucurat de dinții ficși pe care și-i dorea.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 67
02 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 57 de ani, purtător de proteză mobilă, își dorea dinți ficși. S-a realizat refacerea danturii cu ajutorul implanturilor Sky Bredent Fast & Fixed superior și în numai câteva ore pacientul a plecat cu dinții ficși și cu zâmbetul total refăcut.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 66
02 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 47 de ani s-a prezentat la Dental Hospital România cu policarii și boală parodontală avansată, cauzată de igiena deficitară. Pacientul îți dorea să scape de durere și dinți ficși cu care să poată mânca, dar mai ales să poată zâmbi. După discuții privind variantele de tratament, echipa medicală, dar și pacientul, au ajuns la concluzia că cea mai bună soluție de reabilitare, în acest caz, ar fi sistemul Fast & Fixed Bredent, deoarece ne permite refacerea rapidă a danturii. S-a realizat Fast & Fixed superior și inferior, într-o singură ședință cu sedare intravenoasă a pacientului. După 8 ore pacientul a plecat de la Dental Hospital România cu dinți ficși și frumoși.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 65
02 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 62 de ani, grav afectat de boala parodontală la arcada superioară, dar și la arcada inferioară, prezenta resturi dentare cu mobilitatea crescută, irecuperabilă, dar avea inserate două implanturi neprotezate. S-a realizat asanarea cavității bucale prin îndepărtarea tuturor rădăcinilor infectate și abordarea unor terapii complexe de dezinfectare a osului. S-a realizat Fast & Fixed superior și inferior, într-o singură ședință. Intervenția de inserare a sistemului Fast & Fixed s-a realizat cu sedare intravenoasă. Pacientul a plecat în aceeași zi cu dinți ficși și cu dantura complet refăcută.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 64
02 Sep 2017

Pacientul în vârstă de 47 de ani era edentat subtotal la maxilarul superior, cu pierdere osoasă masivă și boală parodontală avansată la arcada inferioară. A beneficiat de sistemul Fast & Fixed superior și inferior, într-o singură ședință s-au îndepărtat dinții mobili, care erau irecuperabili. La arcada superioară s-au inserat 6 implanturi Blue Sky Fast & Fixed Bredent, iar la mandibulă s-au inserat tot 6 implanturi, după tehnica Fast & Fixed inferior. În mai puțin de 8 ore s-a refăcut zâmbetul și dantura, care era grav afectată de boala parodontală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 63
27 Apr 2017

Pacienta în vârstă de 47 ani prezenta, la nivelul maxilarului superior, 4 resturi radiculare cu mobilitate, care nu mai puteau susține o lucrare fixă. S-a aplicat sistemul Fast & Fixed și o lucrare provizorie imediată.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 62
14 Mar 2017

Atunci când calitatea vieții scade semnificativ, în urma pierderii dinților, Dental Hospital România vă stă la dispoziție pentru recăpătarea zâmbetului.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 61
02 Mar 2017

Atunci când, după căutari îndelungate, pacientul ajunge la clinica potrivită, în care reușește să comunice foarte bine cu medicii, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Pacientul în vârstă de 56 de ani, din Suceava, a plecat mulțumit de zâmbetul său, după doar 8 ore, datorită sistemului Fast & Fixed superior, cu 6 implanturi. Intervenția a durat o oră și 40 minute și s-a efectuat sub sedare intravenoasă. Lucrarea a fost efectuată în aproximativ 2 ore.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior și Inferior 61
05 Sep 2016

Pacientul în vârstă de 68 de ani, prezenta resturi dentare irecuperabile atât la maxilar, cât și la mandibulă. Cu ajutorul sistemului Fast & Fixed superior și inferior s-a realizat reabilitarea orală totală, într-o singură zi, sub sedare locală și generală.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 60
05 Sep 2016

Pacienta edentată total la arcada superioară, purtătoare de proteză mobilă, prezenta resorbție osoasă avansată. S-au inserat 6 implanturi după sistemul Fast & Fixed, sub anestezie locală și generală. În aceeași ședință pacienta a primit și dinți ficși.

inainte de interventie
dupa 8 ore
Caz Fast & Fixed Superior 59
05 Sep 2016

Pacienta, în vârstă de 63 de ani, era purtătoare de proteză dentară totală. Din cauza resorbției osoase severe, inserarea implanturilor clasice era imposibilă, de aceea s-a aplicat sistemul Fast & Fixed și pacienta a beneficiat de dinți ficși în numai câteva ore.

programeaza-te online acum

contacteaza-ne

Str. Răcari, Nr. 5, sector 3, București

0733 04 58 55
0721 02 18 55

[email protected]
www.facebook.com/DentalHospitalRomania

PROGRAMEAZA O
CONSULTATIE TELEONIC