Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Turism dentar – Vrei sa economisesti 70% din bugetul alocat?

Turism dentar

 Programul turism dentar in 7 pasi – Dental Hospital Romania

1. Contactati clinica

Puteti sa ne contactati prin telefon: +40722.604.944 sau  e-mail: [email protected]

2. Calcul estimativ

Va rugam sa transmiteti o radiografie panoramica impreuna cu asteptarile dumneavoastra legate de planul de tratament. Aici puteti accesa formularul pentru trimiterea radiografiei.

Veti primi propunerea privind planul de tratament pentru perioada de turism dentar, pretul acestuia si estimarea perioadei de tratament.
Asteptam acordul dumneavoastra si stabilirea programarii.

3. Cazarea dumneavoastra in perioada de programului de turism dentar

Dental Hospital Romania dispune de spatii de cazare proprii sau poate facilita cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele foarte apropiate de clinica, la preturi preferentiale.

4. Bun venit in Bucuresti

Transferul aeroport-clinica-aeroport este asigurat fara costuri suplimentare. Veti fi asteptati de un reprezentant Dental Hospital Romania la aeroport pentru a va conduce la clinica.

Aveti acum ocazia sa revedeti Bucurestiul, un oras altfel decat vi-l amintit, putand fi vizitate atat obiective culturale (muzee, palate, Casa Poporului) cat si puncte de agrement si distractie ( Centrul istoric al Bucurestiului, mall-uri, parcuri)

5. Tratamente

– sub deviza “nu existe problema stomatologica sa nu o putem rezolva”, planul dumneavoastra de tratament va fi pus in aplicare de medici specialisti ce dispun de cele mai bune echipamente si facilitati medicale existente pe plan mondial.

– veti gasi la clinica stomatologica Dental Hospital Romania cele mai rapide si revolutionare proceduri si tehnici de interventie si astfel timpul dumneavoastra petrecut in clinica va fi extrem de mic.

6. Asiguram garantia lucrarilor noastre

– tratamentele noastre sunt asigurate de garantia bunei executii, toate materialele sunt avizate in UE iar implantele dispun de  provenienta si pasaport implantar.

7. La finalul vacantei dumneavoastra veti avea un zambet perfect!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare
online
programare
În urma consultului stomatologic este posibil să vă recomandăm proceduri de chirurgie dentara. Vom fi alături de dumneavoastră pe toată durata procesului!Servicii stomatologice30